Waar moet je op letten bij een horeca bedrijfsvloer

0
561

Als u op zoek bent naar een horeca bedrijfsvloer, dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten bij de aanschaf, te meer het hier om een vloer in de horeca gaat waar er de hele dag met dranken en etenswaar wordt rondgelopen en zeker in de keuken.

Vloeistofdichte vloer beter voor hygiëne in uw horecazaak

De vloeistofdichte vloer moet bestand zijn tegen het dagelijks reilen en zeilen in uw horecagelegenheid. De vloer moet duurzaam zijn en makkelijk te onderhouden zijn. Een vloeistofdichte vloer is dan ook ideaal voor in uw horecagelegenheid. Te meer hygiëne waarschijnlijk hoog op de agenda staat. Door etensresten en andere vloeistoffen waar dag in dag uit mee wordt rondgelopen en de kans dat er wel eens etensresten of andere vloeistoffen op de vloer terecht komen is groot. Met een vloeistofdichte horecavloer is dit makkelijk schoon te maken en kunnen bacteriën en schimmels ook niet in de vloer trekken.

Vloer met antislip voor de veiligheid van uw personeel

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk aspect in de horeca en zeker in de keuken. Door een vloer aan te schaffen met antislip zorg jij als ondernemer ervoor dat de kans op ongelukken aanzienlijk minder wordt. Een vloer zonder antislip is natuurlijk een stuk gladder als er vloeistoffen of etensresten per ongeluk op de grond terecht komen en daarmee kan zorgen voor onwenselijke situaties, zeker in een keuken. Een vloeistofdichte vloer met antislip is dan ook de beste keus voor jou als horecaondernemer.

Wat zijn de mogelijkheden qua kleur van de vloer?

Je zou misschien denk dat de mogelijkheden qua kleur beperkt zijn hierdoor, maar dat is niet het geval. Tegenwoordig zijn ook tal van mogelijkheden qua kleur die past bij de stijl en uitstraling van jouw onderneming. Zwart, antraciet, blauw of zelfs speciale wensen qua uitstraling van de vloer zijn mogelijk. Verder kunnen deze vloeren ook snel gelegd worden (vaak binnen een dag) waardoor jij jouw horecaonderneming niet lang hoeft te sluiten.