Bedrijfsruimte aankleden: hoe pak je dat aan?

0
1174

Of je nu een klein kantoor hebt of een grote bedrijfsruimte: je doet er goed aan om het mooi aan te kleden! Zorg voor dat stukje gezelligheid voor jezelf en je personeel: het maakt dat de ruimte voor je bedrijf een fijne plek is om te vertoeven. Hoe zorg je nu voor een leuke en passende styling? Ontdek onze tips!

Decoratie aan de wand

Waar we meteen aan moeten denken als het gaat om de styling van een bedrijfsruimte? Decoratie aan de muur! Wat hier nu zo handig aan is, is namelijk dat er eigenlijk altijd wel plek is aan de wand. Hang bijvoorbeeld een tof schilderij op, of ga voor een poster. Je kunt hierbij ook denken aan fraaie productpresentaties of andere displays: met bijvoorbeeld forex platen geef je dit beeldig weer. Het is verder een tof idee om een inspirerende quote uit te kiezen, of denk natuurlijk aan het logo van je bedrijf. Een foto op glas afdrukken zorgt tevens voor een mooie weergave van hetgeen dat je kwijt wilt aan de wand. Op die manier is er altijd iets leuks om tegenaan te kijken in de ruimte!

Kleurgebruik in de bedrijfsruimte

Is de ruimte voor jouw bedrijf kil en kaal qua kleurgebruik? Dan is het tijd voor verandering. Waar er eerder in bijvoorbeeld kantoorruimtes vrijwel standaard voor wit werd gekozen, mag je tegenwoordig meer kleur terug laten komen. Geef bijvoorbeeld de wanden een lik verf, of denk aan accessoires en meubels die er sfeervol uitzien. Houd het wel bij stijlvolle kleuren die nog enigszins rustgevend zijn, zoals roestoranje, donkerblauw en olijfgroen.

Planten zorgen voor gezelligheid

Waar je het misschien een logische keuze vindt om planten in je interieur in huis te plaatsen, groeien planten ook in de bedrijfsruimte qua populariteit! Groen zorgt namelijk absoluut voor een stukje gezelligheid. Dat is niet alles: er wordt zelfs gesteld dat het bevorderlijk kan zijn voor de creativiteit. Tevens is het leuk om samen met het team de verantwoordelijkheid te nemen voor het verzorgen van de planten. Haal wat verschillende planten naar de ruimte toe en ga ervan genieten!

Stijlvolle meubels in je bedrijfsruimte

In elke bedrijfsruimte zijn meubels te vinden: van een bureau en bureaustoel tot een bank om op te loungen. Het is natuurlijk het belangrijkst dat je praktische meubels uitkiest, die lang meegaan en comfort bieden. Verder kun je eraan denken om een stijlvolle keuze te maken: het zijn immers grote objecten die altijd in het zicht staan! Kies daarom liever voor kwalitatief en robuust hout dan goedkoop spaanplaat, om maar iets te noemen. Verder maak je een goede keuze met tijdloze meubels die passen bij de gehele inrichting van de ruimte. Dat past altijd!