Je huis makkelijk verhuren

0
457

Ga je lange tijd naar het buitenland? Of heb je vanwege omstandigheden meerdere woningen in je bezit? Dan is het verhuren van een woning de ideale oplossing. Zo krijg je extra inkomsten binnen en daarnaast help je er iemand anders waarschijnlijk onwijs mee. Je huis verhuren kun je op verschillende manieren aanpakken. Denk er vooraf echter goed over na dat hier veel bij komt kijken. Een beetje hulp van buitenaf is daarom zeker niet overbodig wanneer je van plan bent je huis te verhuren. Het hele verhuurproces zorgt immers vaak voor diverse vragen. Een partij die je hier van A tot Z bij kan helpen is Hubbs. Wij vertellen je hier graag meer over!

Hubbs helpt van A tot Z

In tegenstelling tot de traditionele verhuurmakelaar, helpt Hubbs je bij alles wat bij de verhuur van een woning komt kijken. Je huis verhuren via Hubbs brengt dan ook diverse voordelen met zich mee. Zo profiteer je altijd van een vast rendement. Hubbs neemt het risico op leegstand namelijk bij je weg, door iedere maand gegarandeerd huur te betalen. Zij beschikken over een ruim netwerk, waardoor zij altijd de juiste huurder voor jouw woning of appartement kunnen vinden. Een voordeel dat daar bovenop komt, is dat je geen makelaars- en beheerkosten hoeft te betalen. Dit zorgt ervoor dat je rendement uiteindelijk hoger uitkomt. 

Maandelijkse controles

Zit je erover in dat de huurder niet goed met jouw woning omgaat? Dit is een veelvoorkomend gevoel van mensen die hun huis of appartement willen verhuren. Daar komt bij dat veel mensen die hun huis verhuren, in het buitenland verblijven. Hierdoor is het lastig om zicht te houden op de woning. Ook hier kan Hubbs je bij helpen. De woningen worden maandelijks gecontroleerd, zodat je met een gerust hart je woning verhuurt. Klein onderhoud wordt in overleg bovendien kosteloos uitgevoerd.

Woning verhuren aan expats

Een ander punt dat bijdraagt aan het zorgeloos verhuren van je woning, is het netwerk waar Hubbs gebruik van maakt. Dit bestaat enkel uit vaste opdrachtgevers, waardoor ze met zekerheid kunnen zeggen dat de huurders betrouwbaar zijn en goed met de woning om zullen gaan. Populair onder het verhuren van woningen is expats verhuur. Zij staan ook wel bekend als de ideale huurders. Met name steden als Amsterdam en Utrecht zijn populair onder expats, maar ook in de gebieden rond de grote steden worden veel woningen verhuurt aan deze groep. De expats bij Hubbs zijn gescreend en geselecteerd op basis van strikte voorwaarden.

Kortom, verhuur je woning via Hubbs en ze doen er alles aan zodat jij met een gerust hart van de voordelen kunt genieten!