Gave weggevers voor op een beurs

0
432

Staat u binnenkort op een beurs met uw bedrijf of organisatie? Zorg er dan voor dat u gezien wordt én dat uw potentiële klanten u naderhand terug weten te vinden. Als uw bedrijfsnaam regelmatig voorbijkomt in het dagelijks leven, herinneren klanten zich uw bedrijfsnaam veel sneller. Met deze leuke weggevers krijgt u meer naamsbekendheid.

Notitieboekje en pen

Een notitieboekje en pen wordt veelgebruikt door zo goed als iedere ontvanger. Zo komt dit weggevertje goed van pas op het werk of op school. Laat de marketingmaterialen bedrukken, zodat uw logo zich in het hoofd van de ontvanger prent. Zo wordt er zowel bewust als onbewust aan uw bedrijf gedacht op het moment dat de potentiële klant een van uw diensten nodig heeft.

Canvas tas met opdruk

Laat katoenen tassen bedrukken die u weggeeft als geschenk of waar u andere presentjes in meegeeft. Het mooie van canvas tassen, is dat deze heel veel gebruikt worden. Zo zijn de hoogwaardige tassen ideaal om boodschappen mee te doen, om mee te nemen naar de sportschool, het strand, een festival of een ander dagje weg. Kies voor een tas in een kleur die past bij uw huisstijl en personaliseer deze eenvoudig naar wens. Er zijn zowel grote shoppers als kleinere katoenen schoudertassen om uit te kiezen.

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Een sleutelhanger is praktisch, wordt veel gebruikt en is leuk om te krijgen. Een ideaal relatiegeschenk dus! U kunt bijvoorbeeld een sleutelhanger cadeau doen die is voorzien van uw logo of slogan. Er zijn ook luxe sleutelhangers met een zaklamp eraan of in een vorm die perfect aansluit bij uw productaanbod. Dit kleine weggevertje neemt weinig ruimte in beslag en valt eenvoudig uit te delen. Combineer de sleutelhanger eventueel met een keycord voorzien van uw bedrijfsnaam en logo.

Wat lekkers

Wat lekkers doet het altijd goed. Van al dat rondslenteren over een beurs krijgen de bezoekers trek. Verwen ze met een snoeprolletje of een aluminium blikje met snoephartjes of mintsnoepjes erin. Deze blikjes zijn goed te personaliseren en gaan langer mee dan bijvoorbeeld de wikkel van een snoeprolletje. Bedrukte waterflesjes en bidons doen het ook altijd goed. U zorgt er niet alleen voor dat gasten genoeg drinken, maar ook wordt uw bedrijf, evenement of feest meerdere keren per dag onder de aandacht gebracht bij het gebruik van dit geschenk.

Weggevertjes met logo

U hoeft natuurlijk niet te kiezen uit deze ideeën, maar kunt ook besluiten om meerdere gepersonaliseerde marketingartikelen aan te schaffen als u op een beurs staat. Vergeet ook niet om uw personeel herkenbaar uit te dossen en laat T-shirts bedrukken voor deze gelegenheid.