In deze kleding loopt een ondernemer

0
1429
ondernemer

Er blijft altijd een vraag over hoe je er in bepaalde sectors bij moet lopen. Dit kan ook nog eens verschillen per bedrijf. Bedrijven in dezelfde sector kunnen een totaal andere dresscode hanteren. Over een ding zijn de meeste het wel eens en dat is dat de kleding er in ieder geval representatief uit moet zien. Het kan voor jou (iemand met een eigen bedrijf) erg lastig zijn om dan de juiste keuzes te maken als het om kleding gaat. Om er voor te zorgen dat je er altijd goed bij loopt, helpen wij je graag een handje. In deze blog lees je hoe je er altijd op je best uit kunt zien en waar je de kleding vandaan kunt halen.

Tijdens zakelijke afspraken

Je hoeft er natuurlijk niet altijd bij te lopen alsof je een deal gaat sluiten. Op dagen dat je wel afspraken hebt met partijen van buitenaf is het wel verstandig om netjes gekleed in een heren jas etc. op te komen dagen. Dat wil niet altijd meteen zeggen dat je helemaal strak in het pak moet. Het ligt er aan wat voor bedrijf je hebt en hoe zakelijk de andere partij is. Zo is het dragen van een spijkerbroek met een overhemd en een jasje vaak al voldoende om de juiste indruk te maken. Probeer daarom van tevoren altijd even na te gaan wat de dresscode is. Een zakelijk gesprek verloopt vaak het best als iedereen op een gelijke manier kleed.

Op iedere andere dag

Ook op dagen dat er geen afspraken in de agenda staan is het belangrijk dat je er wel gewoon goed uitziet. Je weet namelijk nooit of er onverwacht iemand bij je bedrijf aanklopt. Op zo een moment wil je niet in een joggingsbroek of iets dergelijks gevonden worden. Zorg er dus voor dat je er altijd goed genoeg uitziet voor een eventueel gesprek. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voor je werknemers duidelijk maakt wat voor type kleding je verwacht. Zo ontstaan er geen vervelende situaties waarbij je moet uitleggen dat iets niet geschikt is. Zorg er in ieder geval voor dat iedereen precies weet wat er wel en niet wordt gewaardeerd als het om kleding gaat.

bestellen van kleding voor het werk

Online kun je al jouw overhemden, nette broeken, stropdassen en heren jassen vinden. De uitstraling van een bedrijf begint vaak bij de uitstraling van de ondernemer die het bedrijf runt. Heb jij alle nodige kleding om er elke dag goed uit te zien al?