Duurzame oplossing voor je bedrijfsverlichting

0
684

Bedrijfsverlichting is wellicht een onderschat onderdeel van de inrichting van je bedrijfspand. De keuze voor de juiste verlichting kan er namelijk voor zorgen dat de productiviteit van je werknemers wordt verhoogd. Het omzetten van conventionele verlichting naar ledverlichting is daar een mooi voorbeeld van. Het voordeel daarbij is ook dat je enorm bespaart op je energierekening en je op een duurzame manier aan het ondernemen bent. En met de besparing die je doet heb je ook weer meer budget over voor andere investeringen. De besparing die je doet zit hem met name in het verlies van energie in de conventionele verlichting. 90% van de energie gaat namelijk verloren aan het opwarmen in plaats van het licht geven zelf. Bij ledverlichting is dat niet geval en gaat de energie alleen in het daadwerkelijk licht geven zitten. Kies daarom voor een lagere energierekening en een duurzame manier van verlichting door te kiezen voor led als bedrijfsverlichting.

Secuur en veilig werken met goede werkplaatsverlichting

Denk ook aan de werkplaatsverlichting. Juist in een omgeving waarin er met details wordt gewerkt en waarbij het belangrijk is dat onderdelen op een correcte wijze worden aangebracht, vervangen of verwijder, is goede verlichting essentieel. Met de conventionele verlichting die nu nog vaak in de werkplaatsen hangt gaat een hoop energie verloren en dus ook aan je energierekening, Door over te stappen op de variant van ledverlichting voor je werkplaats ben je niet alleen verzekerd van topverlichting voor je medewerkers, maar ook van een lagere energierekening en een duurzame investering in de toekomst. Ook wordt er goed gekeken naar welke kleur passend is in de werkplaats. Het maakt nogal verschil met welke materialen er wordt gewerkt. Hierin krijg je natuurlijk vrijblijvend deskundig advies.

De beste oplossingen in ledverlichting

Wanneer je op zoek bent naar een specialist die je kan helpen met het vervangen van je huidige verlichting voor ledverlichting, dan ben je bij Firefly aan het juiste adres. Met een speciaal besparingsconcept kun je direct zonder investering je huidige verlichting laten vervangen. Of het nu voor je hele bedrijf is, of voor een werkplaats of sportveld. Ook voor de particuliere markt is er prachtige sfeerverlichting te verkrijgen om elke kamer in huis te upgraden met mooi gevormde ledlampen. Je hebt altijd tot 10 jaar garantie op de verlichting en de installatie en er wordt voor alles gezorgd; van offerte tot en met de montage. Door middel van een kennismaking wordt er een inventarisatie gemaakt van de wensen en kun je in samenspraak een plan opstellen op je nieuw uitgekozen ledverlichting te installeren.